Företagsrådgivning

Vi skapar uppmärksamma företagsägare

Vårt mål är att hela din verksamhet skall fungera optimalt!

Vi hjälper småföretag och drivmedelsentreprenörer som behöver expertishjälp för att stärka servicen och utveckla sin position i branschen, på marknaden och i samhället. Det gynnar både företaget och kunderna. 

Vi välkomnar drivmedelsentreprenörer med anläggningar  att kontakta oss för företagsrådgivning när det gäller hela verksamheten för att på så sätt förenkla det vardagliga arbetet:

Hur vi kan hjälpa dig Om oss Inspiration
Bolstad Management AB

Macken är så mycket mer än bara ett ställe att tanka bilen. 

Bolstad Management AB

Våra tjänster

 • Finansiering - vi hjälper er att söka finansiering för projekt och ombyggnationer
 • Kartläggning och rådgivning om du planerar att bygga laddstolpar eller destinationsladdare.
 • Hjälp med bidragsansökningar för verksamheten
 • Rådgivning med miljöfrågor för att kunna anpassa verksamheten därefter
 • Rådgivning avseende kontanthantering, betaltjänster och hantering av dessa
 • Butikssortimentet och den kompletta butiksbilden
 • Bokföring
 • Drivmedel: nu och i framtiden
 • Service på glesbygden/landsbygden
 • Pakethantering i glesbygden/landsbygden
 • Föreläsningar & workshops

Konsultation & Rådgivning
Vi jobbar idag med flera mindre drivmedelsstationer där vi är inriktade mot konsultation vad det avser finansiering och olika stödformer. Se vårt produktblad. (kommer) Vi ger olika råd och stöd för dig som ska starta eller överta en drivmedelsanläggning – vad du ska tänka på och vilka olika möjligheter som finns. Vi hjälper dig med nödvändiga myndighets- och branschkontakter.

Projektledning
Vi leder och driver olika projekt och har idag ett brett kontaktnät mot olika myndigheter och organisationer. Vårt specialområde är gles- och landsbygdsfrågor som berör butiksutveckling för dagligvarubutiker och drivmedelsanläggningar. Vi har samarbetsavtal med branschorganisationen EMAB, läs mer på www.emab.org, samt att vi jobbar med projektledning.

Föreläsningar/inspiration
Vi föreläser om de utmaningar och möjligheter som finns för butiker och drivmedelsanläggningar i lands- och glesbygden. Vi skapar inspirationsdagar med workshops där vi ser över möjligheterna för att skapa en långsiktig och hållbar service för butiken och anläggningen. Se vårt Inspirationsdagpaket.

Bokföring
Låt oss förenkla er vardag och bli er trygga partner som tar ekonomiprocessen till en effektivare och modernare nivå. Hos BMAB kan du vara säker på att din bokföring sköts med hög kvalitet. Vi ser till så att arbetet utförs effektivt och att inga missar görs så att du tryggt kan lämna över ansvaret för allt som rör den
löpande bokföringen till oss, samtidigt som du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Om oss

Bolstad Management AB är ett managementbolag som förvaltar och äger andra bolag. Idag är BMAB moderbolag till S&S Akuten i Västerbotten AB samt Hållplats Storuman AB. Företaget jobbar även med bokföring, projektledning, konsultation och rådgivning med inriktning mot små och medelstora företag.

Vi jobbar mycket aktivt med kommuner, länsstyrelser och 
byutvecklingsgrupper för att stärka servicen i glesbygden. 


Vi kontaktar myndigheter och utvecklar samarbeten med personliga kontakter och handläggare för att informera dem om och få dem att förstå företagens situation på glesbygden och de verktyg och stöd de behöver för att kunna utveckla sina verksamheter på ett hållbart sätt.


Med ett gediget nätverk som växer dagligen fungerar vi som ambassadörer och kopplar myndigheter ihop med småföretagen som kan göra det möjligt att skapa positiva förutsättningar för att driva företag för den enskilde. 


Vi håller koll på branschens puls och besöker regelbundet mässor där trender och nyheter presenteras. Laddade med de senaste prognoserna och kommande behov inom branschen kan vi förmedla informationen vidare till våra kunder som i sin tur verkställer anpassningen med vår hjälp.

Vi har själva testat nya koncept, justerat dessa för att de skall fungera optimalt i verkligheten. Det kan handla om att skapa Food Courts, avgöra var man placerar kaffemaskiner och vilka produkter som är impulsvaror och hur bäst marknadsföra dessa. Butikens inredning och layout är ytterst viktigt som t.ex. att kylarna skall vara rätt storlek och skåp skall vara placerade på rätt sätt. Sittplatser, dess egenskaper och placering kan vi också bistå hjälp med och mycket mer. 


Kundbeteenden är en viktigt fråga och den uppmärksamma stationsägaren jobbar aktivt med denna viktiga del av verksamheten - möt kunders behov och ge dem mer än de förväntar och succén är ett faktum.

Bolstad Management AB

Framgångsrecept?
Möt kundens behov.

Framgångsreceptet för drivmedelsanläggningar kan stavas "Fast Food", genuin personlig service och en butik med rätt sortiment.

Bolstad Management AB

Kampanjer & Erbjudanden

Kombinationen butik och service är självklar.
Med aktuella kampanjer och erbjudanden blir besöket en helhetsupplevelse för dina kunder! 

Bolstad Management AB

Trender & traditioner

Smaklökar och menyer måhända förändras med rådande trender fast traditioner lever vidare. Vad sägs om riktiga tallrikar och bestick? Ur miljösynpunkten betyder det dessutom färre sopor!

Bolstad Management AB Kontakta oss

Utveckla & Förnya
Omge dig av duktigt folk 

Där det finns gott om erfarenhet av entreprenörskap finns utrymme för att förnya och utveckla. Omge dig av duktigt folk!

Bolstad Management AB

Möt årstiderna

Har ni kundens kommande behov i fokus har ni underlag för att rusta butiken med produkter och tjänster som möter årstiderna och kunden får den bästa servicen som finns! 

Bolstad Management AB

Få ordning på ekonomin

Vi har erfarenheten av att själva driva företag och att hjälpa andra med både bokföring, kontant- & betaltjänster samt bidragsansökningar. 

Bolstad Management AB